Nyheter fra Hallingkraft
07.01.2017:


Hallingkraft ønsker alle våre abonnenter et riktig godt nytt år.- - -

03.11.2016: Alt på en faktura


Alt på en faktura

Hallingkraft vil i løpet av kort tid kunne fakturere både kraft og nettleie på samme faktura. Dette innføres så snart ditt nettselskap er klar. Du som kunde trenger ikke å foreta deg noe. På din faktura fra Hallingkraft vil det tydelig komme frem hva som er nettleie og hva som er ditt strømforbruk.

De første kunden våre vil få dette allerede på neste faktura.- - -

01.07.2016:


Polarfakta 2. kvartal 2016Best igjen!

Hallingkraft topper igjen Norsk Kraftsalgbarometer. Polarfakta gjennomfører hvert kvartal en undersøkelse av kundeservice hos 48 kraftselskaper bl.a Norgesenergi, Hafslund Strøm, Fjordkraft, Fortum og Ustekveikja Energi. 
Vi er kjempeglade og veldig stolte av at vi i flere år topper servicebarometeret. Velger du Hallingkraft får du ikke bare konkurransedyktige priser. Du velger også den beste kvaliteten på service og produktkunnskap.
- - -

27.04.2016: Nye leveringsvilkår fra 01.05.2016


Vi har fra 1 mai foretatt en endring i våres standardard leveringsvilkår. Endringen omhandler §15 personvern og er endret pga. bedre presisering  i forhold til nye krav om fødselsnummer (se tidligere nyhetssak). Se våre leveringsvilkår her- - -

:


11.04.2016 Strømselskapene pålegges å innhente fødselsnummer

Som kunde trenger du ikke å foreta deg noe i denne sammenheng.

Norges vassdrags- og energidirektorat (NVE) har pålagt alle nettselskap og strømleverandører å innhente kundenes fødselsnummer. Fødselsnumrene skal benyttes for entydig identifisering av kundene og ivareta personvernet i den nye nasjonale løsningen for informasjonsutveksling i strømmarkedet (Elhub). Når Elhub settes i drift i 2017, skal alle strømavtaler inneholde kundens fødselsnummer.

For organisasjoner og bedrifter skal organisasjonsnummer benyttes. Hvis det ikke er knyttet et organisasjonsnummer til virksomheten, kan et fødselsnummer knyttes til strømavtalene.

Som kunde trenger du ikke å foreta deg noe i denne sammenheng, da informasjonen vil bli hentet fra det sentrale folkeregisteret.  

Elhub

Elhub skal bidra til økt konkurranse og innovasjon i strømmarkedet, og sørge for sikker og effektiv håndtering av måleverdier fra de nye smarte strømmålerne (AMS) som skal installeres hos alle strømkunder innen 2019.
Mer om Elhub.- - -